gelezen boeken
home  terug

2011-10-22 12:13:26
Bonita Avenue van Peter Buwalda
Een recensie geschreven door Suzanne.

De meeste leden van de leesclub waren erg onder de indruk van dit boek, ik was zelf iets minder enthousiast. Het verhaal word vanuit verschillende perspectieven geschreven en is niet chronologisch, voor mij was dat licht verwarrend zo nu en dan.
Het einde van het boek vond ik niet echt prettig, alleen geschikt voor 16 plussers.
Opvallend was dat Buwalda de eerste zin van zijn boek heeft veranderd, we hadden verschillende versies in ons midden. Dit waarschijnlijk naar aanleiding van kritiek die hij op de eerste zin had gekregen.

Cijfer: 6.5  

Bezoekersbeoordeling: 4.1  ( gebaseerd op: 526 stemmen. )    
Stem:            
Extra info:  Uitgeverij  |  2010 |  543 blz. |  9 789023 457299 | Er is 1 recensie geschreven door de leesclub. |  En 1 door bezoekers.
Voor het boek Bonita Avenue zijn ook recensies geschreven door bezoekers van onze website.
Lees onderstaande meningen of schrijf er zelf een...
4 november 2017, 12:54
Een bezoekersrecensie geschreven door: Rixt.

Typisch hypeboek. Door media-aandacht zijn er grote aantallen verkocht maar of dat terecht is betwijfel ik. Het verhaal is in eerste instantie niet onaardig maar wordt gaandeweg ongeloofwaardig. De afloop is dusdanig vaag dat ik het idee kreeg dat de schrijver zichzelf in een verhaallijn heeft gemanoevreerd waar hij eigenlijk geen raad mee wist. Daarnaast krijg ik het idee dat alle seksfragmenten er verkoopbevorderend in zijn verwerkt. Conclusie: geen aanrader.

Cijfer: 5