gastenboek
home


Het gastenboek van De leesclub

Plaats een bericht

Geplaatst op: 25 januari 2024, 11:58
Website Email

EllaMarjon


Kijk op https://ellamarjon.nl/

Geplaatst op: 25 januari 2024, 11:57
Website Email

EllaMarjon


Goedendag, wel eens iets van auteur Ella Marjon gelezen? Schrijft thrillers en feelgood. Inmiddels zijn er 12 boeken van haar hand verschenen.

Geplaatst op: 20 november 2013, 15:13
Website Email

Roeland


Interessant Europaboek voor uw leesclub

Volgens schrijfster Tessa de Loo (De tweeling, Kenau) is er geen continent met meer afwisseling in cultuur, natuur, talen, gewoontes, tradities dan ons continent, Europa. De Loo sprak onlangs bij de presentatie van een uniek boek: Het Europa Jaarboek 2014, een project van journalist Karsten Pos. Wij vroegen ons af of dit boek geschikt zou zijn voor een bespreking tijdens uw leesclub.

Met bijdragen van meer dan 75 schrijvers, intellectuelen, kunstenaars, journalisten en fotografen uit heel Europa heeft Karsten Pos een prachtig boek afgeleverd. Interviews, essays, fotoreportages, stedentips om op vakantie te gaan, een prachtig kijk en leesboek met meer dan 100 foto’s. ‘Een prachtige uitgave,’ liet bijvoorbeeld Joost Zwagerman dan weten.

Graag schuift samensteller en auteur Karsten Pos bij uw gezelschap aan om in gesprek te gaan over alles wat Europa herbergt en wat het Jaarboek hierin betekent. Hij kan interessant vertellen over ‘zijn grote ontdekkingsreis’ langs prominenten en internationale talenten. Heeft u interesse? Neem contact op met info@twinmediabv.nl en we proberen een avond te plannen. We beloven u een prachtige en inspirerende avond!

Een avond of middag met Karsten Pos betekent ook dat u - naast een reiskostenvergoeding - minimaal acht exemplaren van het Europa Jaarboek wilt afnemen voor u en uw leden, vrienden of relaties.


Met vriendelijke groet,

Roeland Dobbelaer
Bladen en boekenmaker, Twin Media

Geplaatst op: 17 oktober 2013, 09:09
 Email

Hilde Ploegmakers


Hoi, Ik weet dat het eigenlijk niet heel erg netjes is, maar aangezien er altijd wel mensen opzoek zijn naar een leesclub en jullie goed te vinden zijn via google doe ik het op deze manier.
Wij zijn een boekenclub die al enkele jaren bestaat recentelijk zijn er 3 leden gestopt... en zijn we dus weer opzoek naar leuke nieuwe enthousiaste lezers. We komen 1 keer in 6 weken bij elkaar en lezen echt vanalles. Iedereen kiest een keer waardoor het aanbod heel gevarieerd is en waardoor je een keer in aanraking komt met andere boeken.
Mocht je interesse hebben... Ik hoor graag van je!
Hilde Ploegmakers
hildeploegmakers@gmail.com

Geplaatst op: 4 december 2012, 12:30
Website Email

Boeken Top10


Als je op zoek bent naar de TOP10 boeken van dit moment neem dan eens een kijkje op onze website!

Zo blijf je op de hoogte van de meest populaire boeken en je kan nog per categorie de TOP10 bekijken ook dus er zit vast iets voor je tussen.

Veel lees plezier!

Pagina 1 van 10   Volgende »   

Script by Istie [ Login ]


  © De Leesclub